14 Temmuz 2012 Cumartesi

Elinizin altında olması gereken kişiye özel resimli mousepad

Önceleri sıradan resim ve şekillerde olan, hiçbir özelliği olmayan mousepad'ler www.sihirlifoto.com sayesinde  artık daha keyifli ve daha görsel bir hale geliyor. Dikdörtgen, daire ve kalp şeklinde olan mousepadl'erin üzerine istediğiniz resmi ekleyebiliyorsunuz.


Farklı kalp figürleri ve desenleri olan kalp şeklindeki kalp mousepad veya kalpli mousepad (bizim deyimimizle sevgililer için mousepad) ile sevdiğiniz kişi veya kişileri ev ortamında veya yoğun iş ortamında bile her an yanınızda hissedebileceksiniz. Kalp mousepad'ler 23x19 cm boyutlarında olup, polyester kumaş malzemeye baskısı yapılmaktadır.

Hem yazı, hem de resim ekleyebildiğimiz dikdörtgen resimli mousepad'ler ise farklı şablon ve içerik özellikleri ile dikkat çeken bir üründür. Yine istediğimiz resmi yükleyebileceğiniz dikdörtgen mousepad'ler, kendiniz veya sevdikleriniz için akılda kalıcı ve sürekli elinizin altında olacak bir üründür.

Yine faklı şablonları ile daire resimli mouse pad'ler ise kendiniz veya sevdikleriniz için faklı ve kişiye özel bir üründür. 20 Cm çapında olan resimli daire mousepad'ler üzerine istediğiniz fotoğrafınızı ekleyebiliyorsunuz.
Sosyal medya kısmını da ihmal etmeyen www.sihirlifoto.com sitesi kişiye özel Facebook Mousepad ile yine farklılığını göstermiştir. Facebook moused pad ile sevdiklerinizin profilleri hep açık ve elinizin altında olsun.

Resimli mousepad ürün şablonlarını ve resim seçenekleriniz takip edebileceğiniz ve satın alabileceğinizi site adresi; http://www.sihirlifoto.com/Mousepad,CA74,1.html








Kaynaklar:
1. www.sihirlifoto.com
2. http://www.facebook.com/sihirlifoto
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder