17 Ekim 2012 Çarşamba

Öğretmenler Günü Hediyesinin Kişiye Özel Olanı

"Öğretmenler Günü'nde öğretmenime özel hediye almak istiyorum" sorusunun cevabı kesinlikle kişiye özel hediye sitesi www.sihirlifoto.com olurdu.

Öğretmeninize hediye edebileceğiniz O'na özel ve farklı hediyeleri inceleyecek olursak Yılın Öğretmeni Oskarı bu Öğretmenler Günü'nde öğretmeninize güzel bir hatıra olacaktır.


Öğretmen resimli yine öğretmeninizin ismine özel hazırlanan baskılı bardaklar ile öğretmeninizi şaşırtacak, O'na farklı bir sürpriz yapıp yıllarca aklından çıkmayacak bir hediyeyle onu mutlu edeceksiniz. Bayan öğretmenlere hediye ve erkek öğretmenlere hediye olarak iki farklı resimde tasarlanan sihirli bardaklardan biri mutlaka öğretmeninizin zevkine hitap edecektir.
Öğretmenime ev hediyesi almak istiyorum diyorsanız, hediye edebileceğiniz dekoratif cam duvar saatleri her baktığında sizi hatırlayacağı şık bir hediyedir. Matematik öğretmenine hediye edebileceğiniz matematik işlemli cam duvar saati ise dikkat çekici ve ilginç bir saattir.

      

Hem öğretmenler günü hediyesi, hem de 2013 yılı takvimi olarak kullanabileceği takvimli mousepad ise öğretmeniniz bilgisayar başında her an elinin altında olacak faydalı bir hediyedir.

       

Öğretmeniniz çay veya kahve keyfi yaparken kullanabileceği şık cam bardak altlıkları ise yıllarca kullanılabilecek hediyelik bir aksesuardır. Öğretmeninize özel hediye olarak tasarlanmış bu üründe bardak üzerine öğretmeninizin adını ve sınıfınızı yazarak daha özel hale getirebilirsiniz. Cam tasarım olup 4 adet olarak satışa sunulan bardak altlığının çapı 10 cm'dir.


Öğretmeninize Yılın En İyi Öğretmeni Plaketi vererek O'na verdiğiniz değeri farklı ve anlamlı bir yolla gösterebilirsiniz. 15x20 cm ebatlarında hazırlanan plaketinizle öğretmeninizi mutlu edip, yıllarca hatıra olarak saklayabileceği bir hediye etmiş olursunuz.

      

Kaynaklar:
1. www.sihirlifoto.com
2. http://www.facebook.com/sihirlifoto
3. http://www.sihirlifoto.com/ogretmenler-Gunu-icin-Yilin-En-Iyi-ogretmeni-Plaketi,PR866,1.html
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder