16 Ağustos 2012 Perşembe

Resimlerinizi Taşlara Kazıyabileceğiniz Fotoğraflı Taş Foto

Önceleri en güzel resimlerimizi fotoğraf kağıdına bastırıp albümler ve zaman zaman bu albümlerde geçmişimizi hatırlardık. Şimdi ise her an sevdiklerimizi hatırladığımız ve masalarımızı süsleyen hediyelik taş foto ürünleri var.


Resim baskılı taş foto lar hem şık tasarımı, hem de kişiye özel bir ürün olması nedeniyle kendinize, sevdiklerinize, eşinize veya çevrenizdeki  arkadaşlarınıza hediye edebileceğiniz özel bir üründür. Kare Resimli Taş Foto, 20x30 cm ölçülerinde dikdörtgen Resim Baskılı Taş Foto, Oval Taş Foto ve Ahşap fotoğraflı taşfoto olarak farklı çeşitleri bulunmaktadır.

Kişiye özel taş foto ürünü sevdiklerinizin fotoğraflarından veya dilediğiniz bir görsel ile hazırlanan sadece size ve sevdiklerinize özel hediyelik bir üründür.


       
        
Doğal taşın parlak yüzey üzerine kaliteli bir baskı ile muhteşem bir görüntü elde edeceksiniz. Bu sıradışı hediye ile sevdiklerinizi mutlu edebilir, onlara doğumgünü, yıldönümü gibi özel günlerinde hediye edeceğiniz bu ürünle ne kadar değer verdiğinizi göstermiş olacaksınız.

Masa üstü kullanımınız için kendi özel ayakları mevcuttur.


Kaynaklar:
1. www.sihirlifoto.com 
2. http://www.facebook.com/sihirlifoto


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder