4 Aralık 2012 Salı

En Güzel Resimli Bardak Altlıkları

Çay ve kahve keyiflerimize farklı bir hava katacak olan resim baskılı bardak altlığı; hem dekoratif olarak, hem de görsel olarak şık bir hediyedir.


Doğal taştan üretilmiş bardak altlıkları masalarmızı süsleyecek orijinal bir üründür. Kaliteli baskı teknikleriyle hazırlanan doğal taş bardak altlığı klasik bardak altlıklarından sıkılanlar için üretilmiş farklı bir hediye ve aksesuardır.10 x 10 cm ölçülerinde olan doğaltaş bardak altlıkları 4'lü set olarak sunulmaktadır.

     

Cam tasarımlı daire bardak altlıkları ve kare bardak altlıkları ise evinizde veya ofisinde ister dekoratif olarak kullanabileceğiniz, isterseniz de yıllarca hatıra olarak saklayabileceğiniz şık bir hediyedir.

Sevgililer günü, yıldönümü gibi özel günlerde hediyelik olarak düşünebileceğiniz resimli bardak altlıkları sevgililer günü bardak altlığı, sevgililer için bardak altlığı ve çiftler için bardak altlıkları ile sevdiklerinize özel olduklarını hissettirebilirsiniz.

            
2012 yılı fenomenlerinden facebook beğen bardak altlığı ve Oğlum bak git! bardak altlığı ile sevdiklerinize olan beğenilerinizi her daim hatırlatacak veya komik hatırlatmalar yapabileceksiniz.
            
Kare cam bardak altıkları ise tam sizin sevkiniz ve hediye ihtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanmış benzersiz hediyelerdendir.

İster doğum günü için hediye, isterseniz de kendi bebek ve çocuklarınız için hediye alabileceğiniz erkek bebek için fotoğraflı kare cam bardak altlığı ve kız bebek için resimli kare cam bardak altlığı mutlaka incelemeniz gereken özel hediyelerdendir.

       



Klaket şekilli resimli cam bardak altlığı ise yıldönümü gibi özel günlerde düşünebileceğiniz, sahnenin sizin olduğu, başrolünde çiftlerin isimlerinin ve size özel fotoğrafın bulunduğu, yıllarca hatıra olarak saklayabileceğiniz çiftlere özel hediyedir.
     

Aynı zamanda firmaların kurumsal kimliklerine katkıda bulunması için tasarlanmış firmalara özel kare cam bardak altlığı, görüşmeler veya resmi toplantılarınızda bulunduğunuz ortama görsellik katacaktır. Promosyon amaçlı olarakta düşünebileceğiniz cam bardak altlıklarına kendi çalışmalarınızı da ekleyerek reklam ürünü olarakta kullanabilirsiniz.
      
Kaynaklar:
1. www.sihirlifoto.com
2. http://www.facebook.com/sihirlifoto
3. http://www.sihirlifoto.com/Bardak-Altligi,CA95,1.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder